Dag 17: Orlanda/ Outlet - Reisverslag uit Orlando, Verenigde Staten van Marijke en Willeke naar Canada / USA - WaarBenJij.nu Dag 17: Orlanda/ Outlet - Reisverslag uit Orlando, Verenigde Staten van Marijke en Willeke naar Canada / USA - WaarBenJij.nu

Dag 17: Orlanda/ Outlet

Door: beb en toos

Blijf op de hoogte en volg Marijke en Willeke

27 Juli 2010 | Verenigde Staten, Orlando

Na een heerlijk ontbijt vanochtend, zaten wij om 9:15 uur al in de auto. Even door de drive-thru Starbucks voor een kop koffie. En toen de I95 op. We hadden maar besloten om deze weg via de Interstate te gaan doen, de I17 was niet heel bijzonder en die moesten wij vandaag ook volgen. Dan maar de snelweg, dan gaat het wat sneller :)
We hadden een rit van 350 km voor de boeg. En al snel kwamen we over de grens met Florida. Bij een tankstation cq Welcomes Center hebben wij even gekeken hoe duur de kaarten voor Sea World zijn. We schrokken ons dood... met korting waren we $80 p.p. kwijt om een paar dolfijnen en orka's te bekijken. Dachten we maar van niet. Dus ff checken naar het Animal Kingdom bij Disney (soort safari). Ook daar betaal je $80 voor p.p.
Geen goed idee leek ons zo. We bedenken wel wat anders.
We hebben ons hotel redelijk snel gevonden. Een mooi groot hotel, met een fantastisch mooi zwembad erbij. De aaridge meneer van de receptie, gaf al aan dat de attractieparken hier de boventoon voeren en behoorlijk aan de prijs zijn. Dus wellicht beter om te genieten van het zwembad en de outlets hier in Orlanda.
Ha ha, hij had ons goed ingeschat. We besloten om naar Premium Outlet te gaan, 150 winkels met alle bekende en dure merken (Dior, Donna Karen, Armani, Hugo Boss, Tommy, Calvin Klein, Adidas, Guess, GAP, etc etc. te veel om op te noemen.)
Om een plekje voor de auto te krijgen moet je aardig wat geduld hebben. Wat een grote outlet. EN wat een drukte. We vonden een plek in de parkeergarage en zijn begonnen aan de winkels. Maar vooral waren we onder de indruk van de vele mensen en de vele aankopen. Het leek wel of het geld in hun zakken branden en dat ze alles moesten hebben. Er ging een man met 5 volle tassen de Ralph Lauren uit, er liepen mensen hun tassen over te pakken in koffers, kinderwagens waren gevuld met tassen ipv kinderen. Niet te geloven. Trouwens de outlet is het mekka voor de Nederlanders. We hebben ze nog niet veel gezien deze vakantie, maar dat is vanmiddag goed ingehaald. En ze doen net zo als al die Amerikan, Chinezen, Jappanners, Mexicanen en Spanjaarden. Maar je kan ze er heel makkelijk uithalen, pa met een rugzak en moeder met Birckenstock, daarachter 2 puberende kids met een grote zonnebril en tassen van Nike, Reebock, Calvin Klein en Tommy :)
Alleen al leuk om hier de hele middag te zitten en mensen te kijken.
We zijn waarschijnlijk de enige 2 mensen die zonder wat te hebben gekocht weer zijn vertrokken. Heel knap van ons zelf, maar wij sparen alles op tot het laatst.
We besloten om daar nog even wat te eten (pizza) en daarna lekker relaxed aan het zwembad te gaan liggen met een boek.
Morgen gaan we naar de andere outlet (175 winkels of meer) en dan zien we het wel. In ieder geval op het heetst van de dag liggen wij in onze tent (prive tent jawel) aan het zwembad.

• 28 Juli 2010 - 07:23

Ester:

Ik was nog niet aangesloten, maar heb net eea doorgelezen, maar jeetje wat een prachtige verhalen en indrukwekkende foto's weer! Geniet er van. Groetjes Ester

• 29 Juli 2010 - 09:46

Leida:

leuk verhaal. knap dat jullie niets hebben uitgegevengroetjess van pap en mam

• 29 Juli 2010 - 20:14

SanderHildeenSofie:

Zijn net terug van vakantie en hebben even een paar verhalen gelezen. We liggen helemaal dubbel van het lachen en kunnen ons voorstellen hoe jullie het naar je zin hebben! Heel veel plezier en geniet er nog even van! Groetjes uit Assen